shegichki.com post

Класика:
Прибира се една жена от пазар, при което я срещат двама гамени, от тези бруталните индивиди, които са от най-извратените кръстоски, а единият я посреща с думите:
– Ей, лелче, може ли да си толкова грозна и дебела, ей сега ще те пребия от бой!
След него се включва и другият:
– Не само бой ще ядеш, аз и ще те чукам докато те бия!
Жената, разбрала, че няма какво да прави и предвид безизходицата им казала:
– Момчета, така и така ще ме биете и е*ете, защо не ми помогнете с тези торби до вкъщи, а после там на спокойствие ще си свършите работата?!
Съгласили се гамените и тръгнали към дома и. Стигат, отварят вратата, а пред тях застава един огромен, здрав, космат българин, от тези, по които можеш да се увериш, че Дан Колов не е бил само мит… На който жената рекла:
– Данчо, тези ме спряха на улицата и ми казаха, че съм толкова грозна и дебела, че ще ме пребият и изнасилят! Този каза, че ще ме бие, а другият, че ще ме изнасилва, посочила тя. След което бай Данчо хванал първият и му ударил една глава и онзи припаднал, а после хванал другият и го завлякъл в една стая… Тук е момента, да поясня, че за да добиете представа как изглежда к*ра на бай Данчо, е нужно да си представите детска ръчичка, стиснала портокал! При което след няколко минути крещене и реване от стаята, бай Данчо излязъл и се обърнал към жената:
– Марче, я ми дай макетното ножче, че този ми е тесничък и не може да му влезе…
А от стаята през сълзи се чуло:
– Чичо Данчо, като човек те моля, върни се и опитай пак!!!